واتراستاپ هیدروفیلی؟
مشخصات واتراستاپ هیدروفیلی
نکته قابل توجه در مورد واتراستاپ های هیدروفیلی این است که فقط باید در درزهای اجرایی مورد استفاده قرار گیرد و استفاده از آن در درزهای انبساطی مجاز نمی باشد. البته در مواردی که در سازه های با درزهای اجرائی، اجرای واتراستاپ pvc انجام نشده است، جایگزین نمودن واتراستاپ هیدروفیلی امکان پذیر است.
نکات ویژه واتراستاپ هیدروفیلی
با پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از شیوه های نوین در ساخت مصالح ساختمانی روز به روز شاهد تکنولوژی با کیفیت تر و مقاوم تر هستیم، ویژگی های این محصول عبارتند از:
سیستم واتراستاپ هیدروفیلی
این شرکت با استفاده از تکنولوژی روز و بکارگیری نیروی متخصص و مجرب توانسته محصولات خود را با کیفیت و استاندارد بالا به بازار عرضه کند.
پرسش و پاسخ
واتر استاپ چیست؟
آب بند یا واتر استاپ (Waterstop) عنصری مورد استفاده در سازه های بتن است که برای جلوگیری از نفوذ مایعات در مفاصل و درزهای آن تعبیه میشود. در تولید واتراستاپ ها از مواد مختلف و گسترده ای استفاده می شود که هر کدام دارای ویژگی های خاص خود می باشند. بنا به نیازهای مورد نظر در هر سازه، جنس واتر استاپ مورد نظر انتخاب میشود. نحوه ی عملکرد و کاربرد واتر استاپ ها به این صورت است که آن ها طول مسیر جریان و حرکت آب و یا مایعات دیگر را طولانی می کند تا آب نتواند نفوذ کند.
در سازه های مختلف بتنی چند نوع واتراستاپ کاربرد دارد؟
ویژگی های یک واتر استاپ استاندارد چیست؟
از مزایای یک واتراستاپ استاندارد می توان گفت باید بدون حباب، ترک یا انقباض، عدم زیری سطح، بدون بریدگی، دارای یکنواختی رنگ و ضخامت یکدست در راستای طولی باشد.
تماس با ایران قالب